Diensten

Compleet afhankelijk van jouw wensen en de doelen die jij wilt bereiken met je website en (online) communicatie uitingen gaan we bepalen welke werkzaamheden nodig zijn om dit te realiseren. Of je nou een gloednieuwe website hebt of al eerder hebt geïnvesteerd in marketing. Wij van De Marketing Guru kunnen je helpen om te groeien als onderneming. Benieuwd wat voor diensten wij aanbieden om jouw website de boost te geven die je nodig hebt? Hieronder lichten wij onze diensten toe. Mocht je er nou helemaal niks van begrijpen? Neem gerust contact met ons op wij kunnen het je zo uitleggen dat iedereen het begrijpt. We willen tevens ook dat jij wat leert van online marketing!

SEO

SEO ook wel search engine optimization, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie genoemd. Met behulp van SEO zorgen wij ervoor dat jouw website hoger scoort in de organische zoekresultaten. Het zijn geen advertenties of reclames maar je werkt echt aan de kwaliteit van je website. Bij SEO is het belangrijk dat je weet op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Waarnaar zoekt jouw doelgroep en welke woorden gebruiken zij, dat gaan we samen uitvinden. Als dit bekend is gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw website of webshop. Dit optimaliseren nemen wij voor jou uithanden, echter nemen we je wel mee in het proces. We leggen je uit waarom we deze werkzaamheden doen en wat het is. SEO bestaat eigenlijk uit een aantal verschillende elementen

 • On-page optimalisatie 
 • Content optimalisatie 
 • Technische SEO
 • Link Buidling

Usability

Je hebt een hele mooie nieuwe website laten ontwerpen en bouwen. Je bent ontzettend tevreden. Echter na een aantal maanden komen er nog steeds nauwelijks bezoekers op je websites laat staan conversies. Wellicht moeten wij van De Marketing Guru een keer naar je website kijken, het doet wonderen. Usability ofwel een gebruiksvriendelijke website is ontzettend belangrijk als je (online) wilt groeien. Je kunt zoveel geld steken in advertenties of marketing, maar als mensen je product of dienst niet of moeilijk kunnen aanschaffen heeft het geen zin. Wij analyseren je gehele website of webshop uitgebreid en komen met een lijst met verbeterpunten. Wij weten precies op welke wijze je jouw website een boost kan geven m.b.t. usability. De belangrijkste onderdelen van usability zijn:

 • De snelheid van je website of webshop
 • Is je website responsive op mobiele apparaten
 • Conversies mogelijk maken
 • Leesbaarheid
 • Kwaliteit van functionaliteiten

Content

Unieke en sterke content kan ervoor zorgen dat je klanten gemakkelijker overtuigd en daarnaast kun je hiermee klanten binden aan jouw bedrijf of merk. Maar het schrijven van content ligt niet iedereen. Waar begin je en hoe ga je al die informatie op een interessante wijze verwoorden? Al deze vragen zullen wij voor jou beantwoorden zodat jij je kan focussen op je core business. Of je nou je huidige teksten wilt laten herschrijven, een aantal nieuwe landingspagina’s wilt of alle teksten voor je nieuwe website. Het is bij ons allemaal mogelijk. Wist jij trouwens dat je met behulp van sterke content ook hoger in de zoekresultaten kunt komen. Indien je je content door ons laten schrijven kies je altijd voor zowel unieke als SEO sterke content. Het gebruiken van relevante zoekwoorden en synoniemen nemen wij namelijk standaard mee bij het schrijven van content. Je content laten schrijven bij ons dit is hoe werkt het:

 • Stap 1: Kennismaking gesprek, de wensen en behoeften bespreken
  en een gevoel krijgen bij de onderneming/ondernemer
 • Stap 3: Nadat wij de teksten hebben geschreven, bespreken we gezamenlijk de teksten. Indien er feedback is verwerken de deze.
 • Stap 2: Bepalen van relevante zoekwoorden en synoniemen voor de desbetreffende tekst(en).
 • Stap 4: Nadat de klant tevreden is over de geschreven teksten zullen we de teksten plaatsen op de gewenste plek op de website.

kies je pakket

Heb jIj je keuze al gemaakt?

Om al onze klanten zo goed mogelijk te bedienen hebben wij een drietal pakketten samen gesteld. Volledig afhankelijk van de wensen, de doelen en het budget van jouw onderneming bepalen we gezamenlijk welk pakket het meest geschikt is. De pakketten (het leerling-, de meester- en het guru pakket) variëren in service, rapportages en besteedbare uren. Aarzel niet langer en sluit je aan bij De Marketing Guru.